За нас - Партньори

За да видите нашите кои са нашите партньори кликнете по-долу. Ако сте заинтересувани да станете партньор Arete, моля свържете се с Брайън Мъри.

Фондация „Америка за България”

Фондация „Америка за България”

Фондация „Америка за България” подпомага израстването и укрепването на динамична пазарна икономика и демократично общество в България и подкрепя страната в постигане на пълния ѝ потенциал на успешна и модерна европейска нация. Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие. Грантовете, които Фондация „Америка за България” предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.

Повече информация

Старт за ефективни граждански алтернативи" работи за изграждане на капацитет на различни нива, промяна на нагласи и подобряване на политики за социално включване на общности в неравностойно положение. C.E.G.A. изигра ключова роля в изпълнението на лагерите "Заедно Напред" от 2004 - 2009 г.

Повече информация
Square 360

Square 360

Основана на синтеза на логиката и творчеството, Square360 слива най-добрите умове в изкуството и в областта на технологиите, за да създаде най-сплотеният и завладяващ начин за взаимодействие с клиентите си. От брандиране на най-съвременно уеб програмиране, нашето специфично решение за услуги ще допринесе за оптимизирането вашето решение. Square360 е отговорен за търговската марка, дизайн и оформлението на уеб сайта. Square360 е създала дизайнът, логото и брандинга на младежка фондация Arete.

Повече информация
Консултантска фирма

Консултантска фирма " Winning Strategies ITS".

Winning Strategies ITS е лидер в предоставянето на консултантски услуги и онлайн съвети. Нашето взаимно партньрство с WSITS е свързано с развитие и изпълнение на множество онлайн стратегии и програми.

Повече информация
ТехСуп

ТехСуп

ТехСуп България е част от глобалната програма на ТехСуп за безвъзмездно предоставяне на технологични продукти, чрез която група от корпоративни дарители предоставя технологични дарения на граждански организации с нестопанска цел от цял свят.

Повече информация

Блогът на нашата общност

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Абонирайте се за наша информация

Подкрепа младежта Arete днес.

Следвайте нас: