Дарения - Мнения

Camp GLOW 2007

Arete Youth

"Благодарна съм на членовете на Camp Glow и за философия, която ми показа да претърпя метаморфоза и да се превърна в истинска дама, каквато винаги съм искала да бъде: независима и постоянно развиваща се"

Цветомира Малинова

Кюстендил, България
Arete Youth

" За мен Camp Glow не бе просто уникален опит и седмица на забавления. Участието ми промени моят начин на живот. Промени отношението ми към мен самата и хората които ме заобикалят. Научих се да бъда по отворена, оптимистична и добронамерена към нови хора".

Антоанета Станева

България
Arete Youth

"Участието ми в Camp Glow промени живота ми. Сега се чувствам наистина по-уверена в себе си. Лагера ми помогна да разбера какво е най-ценно за мен живота! Също така разбарах, че е отношението и уважението ми към мен самата и заобикалящият ме свят е важен фактор в моето развитие"

Ваня Беличинова

Велинград, България
Arete Youth

"Никога няма да забравя, как аз почувствах, че съм част от нещо толкова положително и чудесно. Получих много знания по отношение на предизвикателствата пред които съм изправена в живота, неща които не можете да научите и получите в училище. Това е невероятна възможност за българските тийнейджърки. "

Ива Цанкова Стоянева

Дупница, България
Arete Youth

" Camp GLOW ме научи да ценя това, което притежавам. Също така се научих, че е много важно и ценно самоуважението, както и вярата в собствените ми възможности. "

Ася Иванова

Враца, България
Arete Youth

"Camp GLOW имаше голям ефект върху мен и моето отношение към другите. Темите, които обсъждахме, бяха много полезни и аз научих нови неща, които не ми бяха известени дотогава. Сесията за трафик на хора ми повлия най-много и нещата, които бяха споменати по време на тази дискусия бяха много полезни за мен. Всъщност, всичко е полезно и не мога да изразя промяната която настъпи в мен ... Camp GLOW означаваше и все още означава много за мен. "

Валентина Донева

Каварна, България
Arete Youth

"Самият лагер ми помогна да разбера, че съм в състояние да постигна много неща и освен това, че аз съм в състояние да се справям с предизвикателствата пред които съм изправена. Преди участието ми в лагера определно не бях толкова уверена в себе си. Като цяло, смея да кажа, че опитът, който придобих е най-смисления и незабравим до този момент в живота ми! "

Анжелина Ванкова

Хасково, България
Arete Youth

"Има толкова много умни момичета, които заслужават да получат възможността да учатстват и изпитат незабравими моменти, като Camp GLOW. Този лагер може да промени живота ти в положителнта насока по най неочакван за теб начин. "

Петя Константинова

Велико Търново, България
Arete Youth

"Колкото и странно да звучи, Camp GLOW може да промени живота ви. Промени, със сигурност, по отношение нагласата ви към живота и към другите, разлияни от вас. Аз считам себе си за човек с голям късмет, поради факта, че участвах в това незабравимо преживяване. Имам много нови приятели и аз научих много нови неща - както за сериозни проблеми, пред които са изправени младите жени в Българиа, така и за себе си. "

Яница Тонева

Варна, България
 

Forward Together Camp (Заедно Напред)

Arete Youth

"Ще помня този лагер за дълго време, защото срещнах много добри и интелигентни млади хора. Мисля, че това е чудесна възможност, която обогати живота на много млади роми. "

Ани Илиева

България
Arete Youth

"Въпреки че съм ромка, аз не знаех нищо за историята на ромите. Радвам се, че благодарение на този лагер, аз научих много по отношение на моят произход. Историите, които моите приятели споделиха в случаите, когато се сблъскват с дискриминация, както и споделеният от тях опитът за справяне в такива трудни ситуации ми, наистина ми помогна и разшири моят мироглед. "

Жасмина Методиева

България
Arete Youth

"Лагерът е една чудесна възможност за младите хора да намерят допирни точки за контакт и заедно да постигнат целите си, осъзнавайки, че те не са сами в живота, който е океан от препятсвия. Това е инвестиция в бъдещето, защото, въпреки краткото време , лагерът дава на младите хора чувство на вяра за по-добрата, истинската страна на живота. "

Ангел Кочев

Ракитово, България
Arete Youth

"Благодаря на всички, които подкрепиха и организираха този лагер. Моят съвет за в бъдеще е този лагер е да продължи да работи за ромските младежи, защото в България има много малко хора като вас, които учат младите роми на тези полезни и поучителни неща. "

Антонио Димитров

България
Arete Youth

"Всички три ромски лагера, в които участвах, бяха страхотни преживявания. Лагерите ми дадоха голям кръгозор върху живота и най-важното е, че имах възможността да се запозная с хора от различни етноси. В тези лагери се научих как да се държа и водя междукултурен диалог, което е особено важно в тези дни! "

Огнян Исаев

Шумен, България
Arete Youth

" Темата свързана с образованието ми хареса и впечатли най-много, защото аз наистина вярвам, че образованието, както за мен, така и за останалите младежи от моят етнос е единственият начин да подобрим живота си."

Любомир Манов

България
Arete Youth

"Мисля, че всички теми и дискусии разгледани по време на лагера са интересни, но най-полезно за мен бе да науча за проблемите, пред които са изправени младите хора. Това ми помогна да резбера какви са начините за справяне с тези проблеми, как да ги решим и как да помогнем и на други млади хора от моята общност. "

Любомир Георгиев

България
 

Блогът на нашата общност

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Абонирайте се за наша информация

Подкрепа младежта Arete днес.

Следвайте нас: