Лагерът за мен е крачка напред!

Arete Youth

Емоцията ми на вълнение започна тогава, когато получих обаждането, че съм приета да бъда участник в лагера на Младежка фондация  "Арете".

За мен това бе една крачка напред към бъдещето. Бях толкова развълнувана, че ще се срещна и запозная с толкова изключителни и любезни хора като Галя, Радост и Райчо. Тези хора ми изпълниха сърцето с  любов и надежда към моето настояще.

Когато се срещнахме с  останалите участници от цяла България ни беше малко трудно, но благодарение на Арете ние го преодоляхме и станахме семейство.

Всичко бе толкова уникално.  Не мога да опиша тази емоция, която преживях през тази една седмица. Ще разбере само този, който вече е бил на такъв лагер. Трябва да дойдеш и да седнеш на онова столче в онази зала. Там ще видиш емоцията на децата, които с  голямо желание и любопитство слушат  и се забавляват. Емоциите им се четат  в блестящите им красиви очи.

Чувството да  си част от този лагер е неописуемо, страхотно и идеално за едно ново начало за теб и твоето бъдеще. За мен беше удоволствие да участвам в лагера „Заедно Напред”.

Александра Антонова

Comments

Archives

Search

Latest Tweet: @areteyouth

  • Twitter feed loading

Our Community Blogs

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Subscribe to our mailing list

Support Arete Youth Today.

Follow Us: