Продължаваме заедно

Дългите дни на изолация ни изправиха пред нови предизвикателства в нашето ежедневие. Липсата на пряка комуникация с приятелите на Младежка фондация „Арете“ ни накара да търсим нови начини да се срещаме, да общуваме, да се обучаваме. Преоткрихме възможностите на интернет, отворихме нова страница в нашата работа. Социалните мрежи се оказаха нашия пряк път за сближаване.

На 11 април екипът на МФ " Арете" и повече от 30 младежи от цялата страна имахме възможността да разговаряме с психолога Младен Владимиров. Научихме се как да се справим с изолацията и как да преодолеем трудностите като ги погледнем от положителната има страна, така че да работят в наша полза.  Разбрахме, че можем да оползотворим  свободното си време с учене и подготовка за времето след изолация, и че да прекараме приятни дни с близките си е безценно.

На 13 април д-р Рада Стаменкова ни припомни, че всички сме уязвими от корона вируса, и че трябва да бъдем отговорни за себе си и своите близки в дните на извънредно положение в страната. Имахме възможност да питаме за всичко и да получим най-точните отговори. Срещите ни с различни специалисти, експерти и приятели ще продължат и в следващите дни. Пак сме заедно и заедно напред! Ето и нашия призив:

Comments

Archives

Search

Latest Tweet: @areteyouth

  • Twitter feed loading

Our Community Blogs

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Subscribe to our mailing list

Support Arete Youth Today.

Follow Us: