Информационна среща за стипендии “Фулбрайт”

Arete Youth

Младежка фондация "Арете" съвместно с Българо-американска комисия за образователен обмен "Фулбрайт", организираха и проведоха информационна среща със студенти за възможностите за стипендии "Фулбрайт". Координаторът за български стипендианти г-жа Мария Костова обясни подробно за различните видове стипендии, какви са изискванията за кандидатстване за тях и какъв е процесът на кандидатстване.

От името на МФ "Арете" благодарим на Българо-американска комисия за образователен обмен "Фулбрайт" за гостоприемството и вниманието към нашите студенти!

Програма Фулбрайт предоставя стипендии на български студенти след бакалавърска степен, аспиранти, университетски преподаватели, учени и професионалисти за обучение в магистърски и докторски програми, специализации, изследователска и преподавателска дейност и квалификация в САЩ.

Подробности за стипендиите и конкурсите можете да намерите в сайта на Фулбрайт.

Срещата се проведе в рамките на  проект “Възможности за лидерство, образование и успех на ромите III”, който се финансира от фондация „Тръст за социална алтернатива”. Изявленията и мненията, изразени тук принадлежат единствено на Младежка фондация „Арете“ и не отразяват непременно вижданията на фондация „Тръст за социална алтернатива“ или нейните партньори.

Comments

Archives

Search

Latest Tweet: @areteyouth

  • Twitter feed loading

Our Community Blogs

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Subscribe to our mailing list

Support Arete Youth Today.

Follow Us: