Oбучителен семинар от 01 до 03 декември 2017 г

Arete Youth

Младежка фондация „Арете“ - България кани доброволците на младежката мрежа на обучителен семинар от 01 до 03 декември 2017 г в хотел „Симона“ гр. София. Семинарът ще допринесе за реализирането на малки проекти в полза на местната общност от доброволците към младежката мрежа на фондация „Арете“, както и за планиране на дейности за провеждане на информационни кампания за националните лагери „Заедно напред“ 2018 в рамките на програма „Заедно Напред“.

Срок за кандидатстване: 20 ноември 2017 г.

Какво ще научите на обучението?
~ Какви са стъпките за планиране и реализиране на малък проект?
~ Отчитане и оценка на въздействието от изпълнението на малкия проект
~ Планиране на дейности и инициативи за провеждане на информационни кампании за лагерите „Заедно напред“ 2017.

Профил на участниците:
Младежи от 16 г. до 25 г.
Да са настоящи доброволци към младежката мрежа на фондация "Арете“
Да имат желание да работят с връстници и да популяризират дейностите на младежката мрежа към фондация „Арете“ - България.

Как да кандидатствате за обучителния семинар?
Попълнете електронния формуляр до 20 ноември 2017г. Участниците под 18 г., следва да попълнят и Декларация от родител - настойник.

Ще бъдат избрани 35 участници за обучението. При изборa ще бъдат взети предвид географска и полова равнопоставеност. При голям брой желаещи за участие, Младежка фондация „Арете“ - България си запазва правото да покани най-активните доброволци и участници от лагерите.

Всички младежи, кандидатствали за участие в срещата, ще получат информация за резултатите най-късно до 24 ноември 2017 г.

На одобрените участниците ще бъдат покрити разходите за път, настаняване, храна и обучителни материали. Разходите за път ще бъдат възстановени само срещу предоставен билет за пътуване с автобус или влак.

За контакт и допълнителна информация:
Иван Иванов, Програмен ръководител на програма „Заедно Напред“; тел: 02/980 90 21; GSM: 0878 744 463; e-mail: ivan@areteyouth.org

Обучителният семинар се провежда в рамките на  програма "Заедно Напред", по проект “Възможности за лидерство, образование и успех на ромите II”, който се финансира от фондация „Тръст за социална алтернатива”. Изявленията и мненията, изразени тук принадлежат единствено на Младежка фондация „Арете“ и не отразяват непременно вижданията на фондация „Тръст за социална алтернатива“ или нейните партньори.

Comments

Archives

Search

Latest Tweet: @areteyouth

  • Twitter feed loading

Our Community Blogs

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Subscribe to our mailing list

Support Arete Youth Today.

Follow Us: