Обучителен семинар на доброволците от младежката мрежа на фондация „Арете“ 2017

Arete Youth

Младежка фондация „Арете“ - България организира обучителен семинар за доброволци от 22 до 24 септември 2017 г. в  хотел „Симона“, гр. София. Целта на семинара е да се  повишат знанията и уменията на участниците в областта на доброволчеството.

Срок за кандидатстване: 10 септември 2017 г.

Какво ще научите на обучението?
• Развиване на умения за презентиране – Презентационни умения.
• Успешно  планиране и осъществяване на  доброволчески инициативи.
• Гала-церемония – целта й е да насърчи и популяризира приноса на доброволците, като им отдаде заслужено признание за осъществена от тях дейност за подобряване на благосъстоянието на местните им общности.

Профил на участниците:
• Младежи от 16 г. до 25 г., участвали в ромските лагери „Заедно Напред“.
• Да са настоящи доброволци към младежката мрежа на фондация "Арете".
• Да имат желание за участие в организирането и провеждането на доброволчески инициативи.
• Да имат желание за работа по дейности свързани с организирането и провеждането на информационни кампании за ромски лагери "Заедно Напред" 2018.
• Да имат желание за работа с връстници и да популяризират дейностите на младежката мрежа към фондация „Арете“ - България.

Как да кандидатствате за обучителния семинар?
Попълнете  електронния формуляр до 10 септември 2017 г. Участниците под 18 г., моля да  попълнят и Декларация от родител-настойник.

Ще бъдат избрани 35 участници за обучението. При изборът ще бъдат взети предвид географска и полова равнопоставеност. При голям брой желаещи за участие, Младежка фондация „Арете“ - България си запазва правото да покани най-активните доброволци и участници от лагерите.

Всички младежи, кандидатствали за участие в срещата, ще получат информация за резултатите не по-късно от 15.09.2017 г.

На одобрените участниците ще бъдат покрити разходите за път, настаняване, храна и обучителни материали. Разходите за път ще бъдат възстановени само срещу предоставен билет за пътуване с автобус или влак.

Пристигането на участниците е  на  22 септември 2017 г. /петък/ до 12:00 ч. в хотел „Симона“ гр. София. Обучението ще приключи на 24 септември 2017 г. по обяд.

За контакт и допълнителна информация: Иван Иванов – Програмен ръководител на Програма „Заедно Напред“; тел: 0878 744 463; 02/980 90 21, e-mail: ivan@areteyouth.org

Обучителният семинар се провежда в рамките на  програма "Заедно Напред", по проект “Възможности за лидерство, образование и успех на ромите II”, който се финансира от фондация „Тръст за социална алтернатива”. Изявленията и мненията, изразени тук принадлежат единствено на Младежка фондация „Арете“ и не отразяват непременно вижданията на фондация „Тръст за социална алтернатива“ или нейните партньори.

Comments

Archives

Search

Latest Tweet: @areteyouth

  • Twitter feed loading

Our Community Blogs

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Subscribe to our mailing list

Support Arete Youth Today.

Follow Us: