Посещение на Американския университет в Благоевград на 9 март

Arete Youth

Младежка фондация "Арете" организира серия от посещения на университети в страната за кандидат-студенти.

Участниците в тези посещения, бъдещи кандидат-студенти,  ще получат възможността да се запознаят с материалната база, да се срещнат с университетски представители и да попият от атмосферата на едни от най-престижните висши учебни заведения в България.

На 9-ти март /събота/ 2019 г. ще бъде осъществено първото посещение в Американския университет в Благоевград.

На изхода от плануваните визити екипът на Младежка фондация "Арете" цели да постигне по-пълна информираност относно различните аспекти на продължаващото образование, подкрепа на младежи от ромски произход по пътя на тяхното академично развитие и не на последно място по-висока мотивация за образователна и професионална реализация.

При проявен интерес, моля пишете ни на: raycho@areteyouth.org

Посещенията в университети се провеждат в рамките на  програма "Образователен и информационен център" по проект „Възможности за лидерство, образование и успех на ромите III",  финансиран от фондация „Тръст за социална алтернатива“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Младежка фондация „Арете“ и не отразяват непременно вижданията на фондация „Тръст за социална алтернатива“ или нейните партньори.

Comments

Archives

Search

Latest Tweet: @areteyouth

  • Twitter feed loading

Our Community Blogs

  • Zaedno Napred
  • Forward Together

Subscribe to our mailing list

Support Arete Youth Today.

Follow Us: